EVENTS

Live Muziek

Elk weekend transformeert ons restaurant in een centrum van Mediterrane levendigheid met live muziek die de ziel van de regio belichaamt. De melodieën van de oud en het ritme van de darboeka vermengen zich naadloos met Mediterrane klanken, wat zorgt voor een sfeer die zowel elektriserend als intiem is. Het is de perfecte achtergrond om te genieten van onze selectie gegrild vlees, smaakvolle mezze en rijke, aromatische gerechten.

Reserveren voor live muziek is niet verplicht, maar wel aanbevolen. U kunt reserveren via onze website of telefonisch

Private Party

Wij zorgen ervoor dat uw privégelegenheden een onvergetelijke ervaring worden. We bieden een breed scala aan diensten, van catering en decoratie tot entertainment en activiteiten. We werken samen met u om uw specifieke behoeften te begrijpen en een evenement te creëren dat perfect is voor uw gasten

Bedrijfs Uitjes

Een bedrijfsuitje is een perfecte manier om collega’s te laten ontspannen en elkaar beter te leren kennen. Het is een kans om samen te lachen, te spelen en nieuwe herinneringen te maken.

Wij verzorgen bedrijfsuitjes voor bedrijven van alle groottes. We hebben een breed scala aan activiteiten om uit te kiezen, van sportieve activiteiten tot culturele uitstapjes. We kunnen ook een volledig verzorgd uitje voor u organiseren, inclusief vervoer, catering en entertainment.

Onze bedrijfsuitjes zijn ontworpen om uw werknemers te vermaken en te inspireren. We willen dat ze een onvergetelijke dag hebben waar ze nog lang over zullen praten. 

Anniversary

Een anniversary is een speciale dag om te vieren. Het is een moment om terug te kijken op de afgelopen jaren en te genieten van de mooie herinneringen. Als je op zoek bent naar een manier om je anniversary te vieren, zijn er veel mogelijkheden. Je kunt een groot feest geven of een romantisch diner uit eten gaan.

Als je op zoek bent naar een unieke manier om je anniversary te vieren, kun je overwegen om een anniversary verzorging te laten doen. Een anniversary verzorging is een pakket van diensten dat speciaal is ontworpen om je anniversary onvergetelijk te maken

 is niet verplicht, maar wel aanbevolen. U kunt reserveren via onze website of telefonisch 

Birthday Party

Op zoek naar een onvergetelijk verjaardagfeest? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij verzorgen verjaardagfeesten voor alle leeftijden en budgetten.

Of je nu een kinderfeestje, een tienerfeestje, een volwassenenfeestje of een bedrijfsfeestje organiseert, wij helpen je graag om er een onvergetelijke dag van te maken. 

Celebrate something special

Restaurant Levant

Grotestraat 132
7607 CW  Almelo

Tel:+31546648704

Mob: +31634358875
E-mail: info@levantalmelo.nl

Openingstijden

Maandag:     Gesloten
Dinsdag:       16:00-22:00
Woensdag:  16:00-22:00
Donderdag: 16:00-22:00
Vrijdag:         16:00-22:30
Zaterdag:     16:00-22:30
Zondag:        16:00-22:00

Social media